فائزه یاور انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در: 19 Dec 2007 پست: 59
|
تاريخ: جمعه Dec 21, 2007 9:52 am عنوان: کتاب عکس آثار معماري «ميرحسين موسوي» |
|
|
کتاب عکس آثار معماري «ميرحسين موسوي» منتشر مي شود
کامران عدل در گفت وگو با فارس اعلام کرد کتاب عکس آثار معماري ميرحسين موسوي با موافقت ايشان چاپ و منتشر مي شود. کامران عدل عکاس معماري و بنا در گفت وگو با فارس با اعلام اين خبر گفت؛ قصد چاپ و انتشار اين کتاب عکس را دارم ولي ابتدا بايد بتوانم مهندس موسوي را راضي به اين کار کنم. عدل با تاکيد بر اينکه معمار نيست و در زمينه معماري هم تحصيل نکرده است، افزود؛ من در زمينه عکاسي تحصيل کرده ام و بيشتر از بناها و آثار معماري عکاسي مي کنم. وي درباره عکاسي آثار معماري ميرحسين موسوي هم گفت؛ ايشان از من خواسته بودند که از معماري مسجد سلمان فارسي عکاسي کنم و پس از آن تصميم به برپايي نمايشگاهي از آثار معماري خود گرفتند و از من خواستند که از تمام آثار معماري ايشان عکاسي کنم. کامران عدل معماري هاي ميرحسين موسوي را بسيار فتوژنيک دانست و گفت؛ معماري هاي ميرحسين موسوي قابليت عکاسي بسيار زيادي دارند. به طور مثال از معماري ساختمان کانون توحيد ايشان حدود 600 قطعه عکس متفاوت گرفتم و اين يکي از ويژگي هاي معماري اوست. نمايشگاه آثار معماري و نقاشي ميرحسين موسوي از روز سه شنبه 26 دي ماه در موسسه فرهنگي و هنري صبا گشايش يافته است. _________________
خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار تا مردم پشتیبان تو باشند . ارد بزرگ
به رویاها ایمان بیاورید که دروازه های ابدیت اند . جبران خلیل جبران |
|