ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا جستجو فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران

فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی » نامه ستاري فر به رئيس جمهور
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي 
نامه ستاري فر به رئيس جمهور
پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 9:09 am پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مجيد سحر خيز
ناجی انجمن خبرنگاران ایران
ناجی انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در22 Dec 2007
پست108

محمد ستاري فر از امضاكنندگان نامه 57 اقتصاددان به رئيس جمهور در نامه اي تفصيلي به دكتر احمدي نژاد و در پاسخ به اين پرسش رئيس جمهور كه «براي مصرف درآمدهاي ناشي از فروش نفت با بالاترين اثربخشي، بايد چه رويكردهايي اتخاذ شود» نظرات خود را ارايه كرد.
به گزارش ايسنا، رئيس پيشين سازمان مديريت و برنامه ريزي و عضو هيئت علمي دانشگاه علامه طباطبايي نظرات خود را در پنج محور «روش شناسي، پرسش جناب آقاي رئيس جمهور»، «جايگاه برنامه چهارم و حديث مكرر استنادات كلي و مبهم دولت به آن»، «جايگاه و اهميت نفت و درآمدهاي حاصل از آن براي كشور»، «با درآمدهاي حاصل از فروش نفت چه كار نبايد كرد؟» و «دولت و جامعه بايد با نفت و درآمدهاي آن چه كار كنند؟» ارائه كرده است.
ستاري فر در ابتداي اين نامه عنوان كرده است: اميد به آن دارد رويكرد اين نامه كه بيشتر متكي به موازين اقتصادي و اسناد قانوني چشم انداز، سياست هاي كلي، برنامه چهارم كشور و سياست هاي ابلاغي اصل 44 است، بتواند ياري دهنده دولت و مجلس شوراي اسلامي در تدوين و تصويب برنامه هاي آتي و به ويژه بودجه سال 1387 كشور باشد.
وي در بخش اول در پاسخ به درخواست رئيس جمهور در مورد چگونگي مصرف درآمدهاي نفتي با عنوان «نفت، دولت و توسعه در ايران» پرداخته و با بيان اينكه «چرا اين نامه؟» اظهار كرده است: تاكنون تعداد زيادي از اساتيد اقتصاد دانشگاه هاي ايران به صورت گروهي و فردي تذكرات، هشدارها و يادآوري هايي پيرامون جهت گيري ها و رويكردهاي اقتصادي دولت نهم داشته اند. در اين ميان چند ماه پيش 57 نفر از اقتصاددانان طي دو نامه رسمي و سپس طي يك نشست شش ساعته كه همراه با قرائت نامه سوم بود، فارغ از هر نوع گرايش سياسي و منفعت طلبي فردي، دل نگراني هاي خود را خدمت شما و جمعي از اعضاي هيئت دولت ابراز كردند. نگراني هايي كه پس ازچند ماه از انتشار نامه ها، امروزه مضاعف تر شده به طوري كه بعضي از اعضاي هيئت دولت و شماري از نمايندگان مجلس هر روزه مشابه همان دغدغه هاي اقتصاددانان را ابراز و مطالبي را در رسانه ها مطرح مي كنند.

هرگز از بی کسی خویش مرنج! هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترین شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي نمايش تمام موضوعات پست شده توسط مجيد سحر خيز ارسال پيام شخصي
  فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند  
صفحه 1 از 1  

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع