انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران
آخرین اخبار و اطلاعات ایران و جهان

پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول   جستجوجستجو   ليست اعضاليست اعضا   گروههاي کاربرانگروههاي کاربران   ثبت نامثبت نام 
 مشخصات فرديمشخصات فردي   پيامهاي خصوصيپيامهاي خصوصي   ورودورود 

نكته ورزشي معني بازيكن «بين المللي» را فهميديم

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران -> اخبار داخلی - ورزشی
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
آتوسا
دوست نزدیک انجمن خبرنگاران ایران
دوست نزدیک انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در: 21 Dec 2007

پستتاريخ: يكشنبه Dec 23, 2007 10:02 am    عنوان: نكته ورزشي معني بازيكن «بين المللي» را فهميديم پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

نكته ورزشي معني بازيكن «بين المللي» را فهميديم

سرويس ورزشي-
سان جان اورسوويچ هافبك مقدونيه اي تيم فوتبال استقلال تهران روز سه شنبه هفته جاري با دريافت برگه تسويه حساب خود از اين باشگاه رسماً از جمع آبي پوشان تهراني جدا مي شود.
سان جان اورسوويچ كه در ابتداي فصل جاري و با نظر ناصر حجازي سرمربي سابق و مدير فني فعلي استقلال براي برطرف ساختن نقاط ضعف خط مياني اين تيم به جمع آبي پوشان تهراني پيوسته بود نتوانست در نيم فصل نخست مسابقات ليگ برتر نظر مثبت آبي پوشان را جلب كند و با نظر فيروز كريمي از اين تيم جدا شد.
او تا روز سه شنبه هفته جاري بطور كامل با باشگاه استقلال تسويه حساب مي كند و رسماً از اين تيم جدا خواهد شد. بدين ترتيب او اولين بازيكني است كه در فاصله تعطيلات نيم فصل مسابقات ليگ برتر از استقلال مي رود. اين خبري بود كه ديروز روي خروجي خبرگزاري مهر آمده بود. وقتي با چنين خبري مواجه شديم ياد صحبتهاي فتح الله زاده و حجازي در يك برنامه تلويزيوني در ابتداي فصل افتاديم.
مديرعامل و سرمربي آن وقت استقلال كه در آن زمان مشغول يارگيري و آماده كردن تيم استقلال براي ليگ هفتم بودند مدام از كيفيت بالاي بازيكنان جذب شده و همچنين وسواس خاص خود در خصوص انتخاب بازيكنان خارجي صحبت مي كردند.
حجازي كه با تكيه بر تجربه اش صحبت مي كرد مي گفت: من اعتقاد دارم بازيكن يا مربي خارجي اي بايد وارد فوتبال كشورمان شود كه يك سر و گردن از بازيكنان و مربيان داخلي ما بالاتر باشد. من چند سال پيش هم اين حرف را زدم بعضي از آقايان ناراحت شدند. الان هم مي گويم كه اگراستقلال بازيكن خارجي به خدمت بگيرد مطمئن باشيد آن بازيكن جزو بهترين و مؤثرترين بازيكنان خارجي ليگ برتر قرار خواهد گرفت.
فتح الله زاده هم كه مثل هميشه قصد داشت دل ناصرخان را به نوعي بدست بياورد با تأييد حرفهاي حجازي گفت: من همچنان با آژانس هاي بزرگ نقل و انتقال بازيكنان خارجي در ارتباط هستم و هواداران مطمئن باشند من بازيكن خارجي را به استقلال مي آورم كه بتواند باري از دوش مربيان و تيم بردارد. او مثل حجازي با طعنه زدن به مديران و مربيان قبلي استقلال اين چنين صحبتهاي خود را به پايان رساند: ما مثل مديران قبلي نمي رويم بازيكناني مثل فابستيو و گومز را بياوريم، من بازيكني مي آورم كه بين المللي باشد و...
و حالا پس از گذشت 17 هفته از رقابتهاي ليگ برتر شاهد هستيم كه بازيكن بين المللي آقايان چه توانايي هاي داشت. هنوز يادمان نرفته كه سان جان شب قبل از دربي پايتخت و وقتي كه متوجه شده بود در تركيب اصلي قرار دارد با مراجعه به اتاق سرمربي در هتل، از حجازي خواسته بود تا مقابل پيروزي از او استفاده نكند چرا كه او تا به حال مقابل صد هزار تماشاگر بازي نكرده بود و روحيه حضور در چنين ميداني را نداشت.
سان جان كه عملكرد ضعيفي در استقلال داشت سرانجام عطاي ماندن را به لقايش بخشيد و فهميد كه استقلال جاي او نيست. در مقابل ما هم معني و مفهوم بازيكن «بين المللي» را متوجه شديم، بازيكني كه قرار بود يك سر و گردن از بازيكنان داخلي بالاتر باشد و...!

Mad Razz

هم رنگ دیگران شدن ، باور هیچ کدام از بزرگان نبوده است. ارد بزرگ

وظیفه هنر تجلی ایده هاست . شوپنهاور
بازگشت به بالاي صفحه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران -> اخبار داخلی - ورزشی تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد