ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا جستجو فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران

فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی » ايران از ماه آينده روزانه 2.5ميليون بشكه نفت مي فروشد
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي 
ايران از ماه آينده روزانه 2.5ميليون بشكه نفت مي فروشد
پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 9:03 am پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مجيد سحر خيز
ناجی انجمن خبرنگاران ایران
ناجی انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در22 Dec 2007
پست108

مدير امور بين الملل شركت ملي نفت ايران از ماه آينده روزانه 2.5ميليون بشكه نفت مي فروشد

ايران از ماه آينده ميلادي فروش نفت خام خود را در بازارهاي جهاني به 2.5ميليون بشكه در روز خواهد رساند كه 70درصد آن به كشورهاي آسيايي صادر مي شود.
حجت الله غنيمي فرد مديرامور بين الملل شركت ملي نفت با بيان اين مطلب گفت: حجم صادرات نفتي ايران به آسيا در سال 2006 به طور ميانگين 60درصد از كل صادرات نفتي بود.
به گزارش ايسنا به نقل از رويترز، غنيمي فرد تأكيد كرد: ايران از ماه آينده فروش نفت خود به بازارهاي آسيايي را با توجه به قراردادهاي جديد با چين و هند افزايش خواهد داد.
اين اظهارات در حالي مطرح مي شود كه اوايل ماه جاري قرارداد ميان ايران و چين به امضاء رسيد كه بر اساس آن صادرات نفت ايران به سوي چين افزايش خواهد يافت.
بر اساس گزارش رويترز، صادرات نفتي ايران در ماه ژانويه به طور ميانگين مانند ماه دسامبر خواهد بود و حدود 100هزار بشكه بالاتر از ماه نوامبر ارزيابي مي شود.
ايران و ديگر اعضاي اوپك در نشست هاي پيشين اين سازمان توافق كرده بودند كه ميزان توليد نفت سازمان اوپك را در مجموع 500هزار بشكه در روز افزايش دهند.
اين در حالي است كه شركت هاي چيني و پالايشگران هندي در ماه هاي گذشته تلاش زيادي براي افزايش واردات خود از ايران به خرج داده اند.

هرگز از بی کسی خویش مرنج! هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترین شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي نمايش تمام موضوعات پست شده توسط مجيد سحر خيز ارسال پيام شخصي
ايران از ماه آينده روزانه 2.5ميليون بشكه نفت مي فروشد
  فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند  
صفحه 1 از 1  

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع