انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران
آخرین اخبار و اطلاعات ایران و جهان

پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول   جستجوجستجو   ليست اعضاليست اعضا   گروههاي کاربرانگروههاي کاربران   ثبت نامثبت نام 
 مشخصات فرديمشخصات فردي   پيامهاي خصوصيپيامهاي خصوصي   ورودورود 

کتاب عکس آثار معماري «ميرحسين موسوي»

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران -> اخبار داخلی - فرهنگی و هنری
مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي  
نويسنده پيام
فائزه
دوست نزدیک انجمن خبرنگاران ایران
دوست نزدیک انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در: 19 Dec 2007

پستتاريخ: جمعه Dec 21, 2007 9:52 am    عنوان: کتاب عکس آثار معماري «ميرحسين موسوي» پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول

کتاب عکس آثار معماري «ميرحسين موسوي» منتشر مي شود
کامران عدل در گفت وگو با فارس اعلام کرد کتاب عکس آثار معماري ميرحسين موسوي با موافقت ايشان چاپ و منتشر مي شود. کامران عدل عکاس معماري و بنا در گفت وگو با فارس با اعلام اين خبر گفت؛ قصد چاپ و انتشار اين کتاب عکس را دارم ولي ابتدا بايد بتوانم مهندس موسوي را راضي به اين کار کنم. عدل با تاکيد بر اينکه معمار نيست و در زمينه معماري هم تحصيل نکرده است، افزود؛ من در زمينه عکاسي تحصيل کرده ام و بيشتر از بناها و آثار معماري عکاسي مي کنم. وي درباره عکاسي آثار معماري ميرحسين موسوي هم گفت؛ ايشان از من خواسته بودند که از معماري مسجد سلمان فارسي عکاسي کنم و پس از آن تصميم به برپايي نمايشگاهي از آثار معماري خود گرفتند و از من خواستند که از تمام آثار معماري ايشان عکاسي کنم. کامران عدل معماري هاي ميرحسين موسوي را بسيار فتوژنيک دانست و گفت؛ معماري هاي ميرحسين موسوي قابليت عکاسي بسيار زيادي دارند. به طور مثال از معماري ساختمان کانون توحيد ايشان حدود 600 قطعه عکس متفاوت گرفتم و اين يکي از ويژگي هاي معماري اوست. نمايشگاه آثار معماري و نقاشي ميرحسين موسوي از روز سه شنبه 26 دي ماه در موسسه فرهنگي و هنري صبا گشايش يافته است.

خود را برای پیشرفت مردم ارزانی دار تا مردم پشتیبان تو باشند . ارد بزرگ

به رویاها ایمان بیاورید که دروازه های ابدیت اند . جبران خلیل جبران
بازگشت به بالاي صفحه
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
نمايش پستها:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع    فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران -> اخبار داخلی - فرهنگی و هنری تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد