|
|

|
|

|
| نويسنده |
پيام |
آتوسا
پشتيبان انجمن خبرنگاران ايران

عضو شده در: 21 Dec 2007
|
تاريخ:
جمعه Dec 21, 2007 11:21 am |
|
اين تايپيک اختصاص دارد به سخنان فيلسوف سرشناس کشورمان ارد بزرگ
اهل خرد ، پيشتاز روزگار خويش اند . ارد بزرگ
آدم خردمند ، تار و پودهاي اصلي زندگي را مي يابد . ارد بزرگ
شب زندگي براي خردمند ، همچون روز روشن است . ارد بزرگ
سخن هاي پست ، آدمهاي حقير را جذب و خردمندان را فراري مي دهد . ارد بزرگ
بازده خرد براي اهل معنا ، کلام سکرآور است . ارد بزرگ
هر آنکه خردمندتر است اهريمن بيشتر به او حمله مي کند . در ميدان جنگ و آورد او هزاران فتنه و افسون کشته شده را خواهي ديد . ارد بزرگ
دشمني و پادورزي ، به آدم خردمند انگيزه زندگي مي دهد . ارد بزرگ
گفتگو با خردمندان و دانشوران ، پاداشي کمياب است . ارد بزرگ
رايزني با خردمندان ، پيروزي در پي دارد . ارد بزرگ
دانش امروز فر بسياري در پي داشته ، اما نيروي جاري سازي آرامش به روان ما را ندارد . امنيت را بزرگان خردمند به ما مي بخشند . ارد بزرگ |
_________________ دارم به دل دمادم شوق نگاه رويت
آيا شود که اين دل راهي برد به کويت
در سينه اي که در آن عشق تو بود هر دم
با هر طپش زقلبم افزوده گشت دردم
دردي که غير مردن آن را دوا نباشد
باشد وصالت اي دوست ،مردن روا نباشد
اين مطلب آخرين بار توسط آتوسا در يكشنبه Feb 15, 2009 1:03 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
 |
مجيد سحر خيز
ناجي انجمن خبرنگاران ايران

عضو شده در: 22 Dec 2007
|
تاريخ:
شنبه Dec 22, 2007 4:18 pm |
|
سلام خانم آتوسا امیدوارم این جملات ارزشمند و زیبای ارد بزرگ را از من به عنوان یک هدیه کوچک بپذیری خوشحال می شوم شما هم در مورد تایپیک های من نظرات خود را بدهید
فرمانروایانی که یک شبه دارای توان می شوند ، با تلنگری فرو می ریزند. ارد بزرگ
در هر سرنوشتی ، رازی مهم فرو نهفته است. ارد بزرگ
آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند. ارد بزرگ |
_________________ هرگز از بي کسي خويش مرنج! هرگز از دوري اين راه مگو! و از اين فاصله ها که ميان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترين شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهايي ات از ديدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ... |
|
|
|
 |
مجيد سحر خيز

|
تاريخ:
شنبه Dec 22, 2007 4:20 pm |
|
اندیشه برتر در روزهای توفانی و آشوب و در همان حال خموشی و آرامش ، توانایی برتر خویش را از دست نمی دهد. ارد بزرگ
آدمیانی که با دیگران روراست نیستند با خود نیز بدین گونه اند . ارد بزرگ
پیش نیاز رسیدن به دلیری و بی باکی ، یافتن آرمان و خواسته ای هویدا است. ارد بزرگ |
_________________ هرگز از بي کسي خويش مرنج! هرگز از دوري اين راه مگو! و از اين فاصله ها که ميان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترين شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهايي ات از ديدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ... |
|
|
|
 |
مجيد سحر خيز

|
تاريخ:
شنبه Dec 22, 2007 4:20 pm |
|
گاهی برای رسیدن به پیشرفت می بایست راه سخت کوهستان را برگزینیم. ارد بزرگ
رَد راستی ، رَد خویشتن است . ارد بزرگ
اگر از خودخواهی کسی به تنگ آمده ای او را خوار مساز ، بهترین راه آن است که چند روزی رهایش کنی. ارد بزرگ |
|
|
|
 |
مجيد سحر خيز

|
تاريخ:
شنبه Dec 22, 2007 4:21 pm |
|
هر آرزویی بدون پژوهش و تلاش ، به سرانجام نخواهد رسید. ارد بزرگ
فرمانروایان نیرومند ، رایزنانی باهوش و کارآمد در کنار خود دارند . ارد بزرگ
جایگاه ارزیابی و نقد شما بر کارکرد دیگران ، می تواند آغازگاه نخستین گام شما برای سازندگی باشد . ارد بزرگ |
|
|
|
 |
|
|
|

|
|

|
| رفتن به صفحه 1, 2, 3 ... 30, 31, 32 بعدي
|
مشاهده موضوع بعدي
مشاهده موضوع قبلي
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد |