پایگاه گفتگوی ایران و غرب :: سخنان ارزشمند جبران خليل جبران - 2
فهرست پایگاه گفتگوی ایران و غرب ثبت نام
پرسشهاي متداول جستجو ليست اعضا گروههاي کاربران مشخصات فردي پيامهاي خصوصي ورود
مشاهده موضوع بعدي
مشاهده موضوع قبلي
ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع سخن مشاهیر

نويسنده پيام
مجيد سحر خيز
ناجي انجمن خبرنگاران ايران
ناجي انجمن خبرنگاران ايران

عضو شده در: 22 Dec 2007

پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 4:33 pm پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول Back to top

برادرم تو را دوست دارم ، هر كه می خواهی باش ، خواه در كليسايت نيايش كنی ، خواه در معبد، و يا در مسجد . من و تو فرزندان يك آيين هستيم ، زيرا راههای گوناگون دين انگشتان دست دوست داشتنی "يگانه برتر " هستند ، همان دستی كه سوی همگان دراز شده و همه آرزومندان دست يافتن به همه چيز را رسايی و بالندگی جان می بخشد . جبران خلیل جبران

در پهنه ی پندار و خلسه ی خیال ، فراتر از پیروزیهای خود بر نشوید ، و فروتر از شکستهای خود نروید . جبران خلیل جبران

چه ناچيز است زندگی كسی كه با دست هايش چهره خويش را از جهان جدا ساخته و چيزی نمی بيند، جز خطوط باريك انگشتانش را . جبران خلیل جبران

هرگز از بي کسي خويش مرنج! هرگز از دوري اين راه مگو! و از اين فاصله ها که ميان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترين شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهايي ات از ديدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
ziba s2
ياور انجمن خبرنگاران ايران

عضو شده در: 21 Dec 2007

پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 7:44 pm پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول Back to top

حاشا که آواز آزادی از پس میله و زنجیر به گوش تواند رسید و از گلوگاه مرغان اسیر . جبران خلیل جبران

چه زیباست هنگامی که در اوج شادی و بی نیازی هستی دست به دعا برداری . جبران خلیل جبران

Razz Neutral

پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 7:45 pm پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول Back to top

بسياری از دين ها به شيشه پنجره می مانند.راستی را از پس آنها می بينيم، اما خود، ما را از راستی جدا می كنند . جبران خلیل جبران

ایمان از کردار جدا نیست و عمل از پندار . جبران خلیل جبران

Neutral

پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 7:45 pm پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول Back to top

زندگی روزانه شما پرستشگاه شما و دين شماست .آنگاه كه به درون آن پای می نهيد، همه هستی خويش را همراه داشته باشيد . جبران خلیل جبران

گروهی دریای زیبای حقیقت را به درون خود نهان دارند و زلال آنرا در پیاله کوچک کلام نمی کنند .
به گرمای مهربان سینه ی آنان باشد که جان به سکوتی موزون ماوی گزیند . جبران خلیل جبران

Neutral Razz

پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 7:46 pm پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول Back to top

آدم فـرزانه با مشعـل دانش و حکمت، پيش رفته و راه آدمیان را روشن می سازد . جبران خلیل جبران

اگر به دیدار روح مرگ مشتاقید ، هم به جسم زندگی روی نمایید و دروازه های دل بدو برگشایید .
که زندگانی و مرگ ، یگانه اند ، همچنانکه رودخانه و دریا . جبران خلیل جبران

Razz Neutral

ارسال موضوع جديد   پاسخ دادن به اين موضوع

مشاهده موضوع بعدي
مشاهده موضوع قبلي
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد