ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا جستجو فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران

فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی » كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودرو
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي 
كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودرو
پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 9:15 am پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مجيد سحر خيز
ناجی انجمن خبرنگاران ایران
ناجی انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در22 Dec 2007
پست108

در پي گزارش كيهان صورت پذيرفت دستور وزير صنايع و معادن براي كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودرو

در پي چاپ گزارش كيهان مبني بر تخلف برخي نمايندگي هاي فروش خودرو، وزير صنايع و معادن از كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودروسازان از اين هفته خبر داد.
علي اكبر محرابيان وزير صنايع و معادن در حاشيه دومين نمايشگاه قطعات و مجموعه هاي خودرو گفت: اخيرا برنامه اي را براي كنترل قيمت فروش خودرو در بازار غيررسمي تدوين كرده ايم، به اين صورت كه با عرضه زياد و كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش وضعيت قيمت در بازار خودرو را متعادل كنيم. وي افزود: از اين هفته كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودرو آغاز مي شود و هر نمايندگي كه به فروش خودرو با نرخ بالاتر از نرخ مصوب اقدام كند، بدون طي تشريفات پيچيده لغو نمايندگي مي شود. وزير صنايع گفت: قيمت خودرو بازار با توجه به مدل و نوع كارخانه متفاوت است و در حال حاضر در خودروهاي توليدي سايپا، تفاوت ميان فروش در بازار رسمي و غيررسمي كاهش يافته و به حالت عادي برگشته است. وي خاطرنشان كرد: هر نوع افزايش قيمت خودرو بايد پيش از اعمال، در وزارت صنايع و معادن مصوب شود كه تاكنون و در سال جاري هيچگونه افزايش نرخي را نپذيرفته ايم.
رئيس ستاد تبصره 13 همچنين در پاسخ به سؤالي درباره اين كه آيا احداث جايگاه هاي عرضه گاز در كشور مطابق برنامه پيش مي رود؟ توضيح داد: درحال حاضر حدود 320 جايگاه عرضه گاز در كشور وجود دارد و طبق برنامه ريزي هاي انجام شده بايد اين تعداد تا پايان سال 87 به 1800 جايگاه برسد.
وي تصريح كرد: تقريبا اكثر جايگاه هاي عرضه گاز در مراحل مختلف پيشرفت قرار دارند و مانع جدي براي اجراي اين برنامه نمي بينم.
محرابيان همچنين درباره تغيير و تحولات در صنعت خودروسازي نيز عنوان كرد: نگاهم در تغييرات، تغيير يك باره مديريت نيست.
وي خاطرنشان كرد: از روزي كه وارد وزارت صنايع و معادن شدم تاكنون تغيير عمده اي در بخش خودروسازي نداشته ايم و اميدوارم با ارتقاي وضعيت فعلي مديريت، خودروسازان بتوانند به سطح خواسته ها برسند، ضمن اين كه در مواردي كه لازم باشد بدون درنگ حتما نسبت به ارتقاي مديريت اقدام مي كنيم.
شايان ذكر است، كيهان در تاريخ شنبه 24 آذرماه طي گزارشي از نقش برخي نمايندگي هاي فروش در افزايش بي رويه قيمت خودرو پرده برداشت. در اين گزارش همچنين به آگهي هاي شركت هايي كه در كار فروش خودرو دخالت دارند، اشاره شده بود.

هرگز از بی کسی خویش مرنج! هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترین شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي نمايش تمام موضوعات پست شده توسط مجيد سحر خيز ارسال پيام شخصي
كنترل نامحسوس نمايندگي هاي فروش خودرو
  فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار داخلی - اقتصادی
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند  
صفحه 1 از 1  

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع