ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا جستجو فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران

فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار جهان - سیاسی » گروه پژاک ، امكان ندارد آمريكايي نباشد
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي 
گروه پژاک ، امكان ندارد آمريكايي نباشد
پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 9:19 am پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مجيد سحر خيز
ناجی انجمن خبرنگاران ایران
ناجی انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در22 Dec 2007
پست108

امكان ندارد آمريكايي نباشد

پايگاه اينترنتي بي بي سي با انتشار گزارش ويژه اي از اردوگاه نيروهاي پژاك در كوه هاي قنديل عراق، تلويحاً تاييد كرد كه امكان ندارد اين گروه از جانب آمريكا پشتيباني نشود.
روز چهارشنبه گذشته گزارشي روي پايگاه اينترنتي بخش فارسي بي بي سي قرار گرفت كه ظاهراً محصول مشاهدات «جني كاف» خبرنگار اين رسانه از اردوگاه گروهك تروريستي پژاك است. در بخشي از اين گزارش موضوع حمايت آمريكا از پژاك از قول «برايار جبار» رئيس اين گروهك تكذيب شده اما خبرنگار بي بي سي از قول فردي به نام «احمد چاوشين» كه پيشمرگ سابق پژاك و عضو جامعه دانشگاهي (؟) خوانده شده آورده است: «ما از طرف خيلي ها حمايت مي شديم و آن حمايت ها را تكذيب مي كرديم. گروهي كه براي آزادي در سطح ملي مبارزه مي كند چگونه ممكن است از جانب يك قدرت خارجي مورد حمايت قرار نگيرد، اين غيرممكن است».
بي بي سي در گزارش خود به اين موضوع هم اشاره كرده است كه آمريكا پژاك را در فهرست گروه هاي تروريستي خود قرار نداده است.

هرگز از بی کسی خویش مرنج! هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترین شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي نمايش تمام موضوعات پست شده توسط مجيد سحر خيز ارسال پيام شخصي
گروه پژاک ، امكان ندارد آمريكايي نباشد
  فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار جهان - سیاسی
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند  
صفحه 1 از 1  

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع