ثبت نام پرسشهاي متداول ليست اعضا جستجو فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران

فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار جهان - سیاسی » مردم ونزوئلا دخالت واشنگتن در آمريكاي لاتين را محكوم كردند
ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع مشاهده موضوع قبلي :: مشاهده موضوع بعدي 
مردم ونزوئلا دخالت واشنگتن در آمريكاي لاتين را محكوم كردند
پستتاريخ: شنبه Dec 22, 2007 9:22 am پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول
مجيد سحر خيز
ناجی انجمن خبرنگاران ایران
ناجی انجمن خبرنگاران ایران

عضو شده در22 Dec 2007
پست108

مردم ونزوئلا با تظاهرات مقابل سفارت آمريكا، دخالت كاخ سفيد در آمريكاي لاتين را محكوم كردند.
به گزارش خبرگزاري آسوشيتدپرس از كاراكاس، تظاهركنندگان با سردادن شعارهايي عليه واشنگتن و «جرج بوش» رئيس جمهور آمريكا، اقدامات اين كشور عليه ونزوئلا را محكوم و حمايت خود را از «هوگو چاوز» اعلام كردند.
واشنگتن چهار تن از اتباع ونزوئلا را متهم كرده است در انتخابات رياست جمهوري آرژانتين دخالت كرده و باعث پيروزي خانم «كريستينا فرناندز» شده اند.
«جوني يانس رانخل» فرماندار ايالت «كوخه دس» ونزوئلا به نمايندگي از سوي دولت، شكايتي عليه دولت آمريكا تهيه كرد و به سفارت واشنگتن تحويل داد.
«هوگو چاوز» رئيس جمهور ونزوئلا كه به كوبا سفر كرده است، با محكوم كردن اقدامات كاخ سفيد خواستار آزادي هرچه سريع تر چهار تبعه ونزوئلايي از سوي آمريكا شد و اعلام كرد سران واشنگتن تنها براي تخريب چهره كشورهاي آمريكاي لاتين، دست به اين اقدام كثيف تبليغاتي زده اند.

هرگز از بی کسی خویش مرنج! هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست. و هرآنگه که دلت تنگ من است،. بهترین شعر مرا قاب کن. و پشت نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بدان که دل من با توست ...
خواندن مشخصات فردي نمايش تمام موضوعات پست شده توسط مجيد سحر خيز ارسال پيام شخصي
  فهرست انجمن گفتگوی خبرنگاران ایران » اخبار جهان - سیاسی
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours مي‌باشند  
صفحه 1 از 1  

ارسال موضوع جديد  پاسخ دادن به اين موضوع