چرا هيچ كس به توان نظامي، كلاهكها و بمبهاي اتمي اسرائيل اعتراض نميكند
شيخ يوسف قرضاوي، رييس اتحاديه جهاني علماي مسلمان در نخستين حضور و اظهار نظر رسانهاي خود بعد از مرخص شدن از بيمارستان، درگفتوگو با روزنامه "العرب" قطر با تاكيد بر حق ايران در استفاده از انرژي اتمي در زمينههاي صلحآميز همانند ساير نقاط جهان، به سكوت جهان در برابر توان هستهيي رژيم اشغالگر قدس كه داراي توان نظامي و كلاهكها و بمبهاي اتمي است اشاره كرد و گفت: چرا بايد تنها به ايران اعتراض كرد؟!
وي همچنين با تصريح بر اينكه بايد با علماء و مشايخ ايران و عراق و ديگر كشورها به تفاهم برسيم، يادآورشد: بايد اصولي در تعامل و همكاري با يكديگر داشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، متن مصاحبهي شيخ يوسف قرضاوي با روزنامه"العرب" قطربه اين شرح است:
سوال: بسياري به ايران به عنوان خطري براي جهان و در درجه نخست براي خليجفارس (ن) مينگرند. آيا شما با اين ديدگاه هم عقيدهايد؟
-از من در مورد تهديد اتمي ايران و تلاش آمريكا براي بزرگنمايي اين قضيه براي حمله به اين كشور سوال شد، اما من در حقيقت آن را رد ميكنم و ميگويم كه اين حق ايران است كه از انرژي اتمي در زمينههاي صلحآميز همانند بقيه جهان بهرهمند شود، چرا ايران بايد از اين حق محروم شود؟ براي اينكه (كشوري) اسلامي است؟! اسرائيل نه تنها از توان (اتمي) برخوردار است، بلكه داراي توان نظامي و كلاهكها و بمبهاي اتمي نيز هست و هيچ كس بدان اعتراض نميكند، پس چرا بايد تنها به ايران اعتراض كرد؟!
در حقيقت من از ايران در اين خصوص حمايت ميكنم و اين موضوع كه ايران كشوري شيعه است مانع از اين امر نميشود، زيرا معتقدم كه دشمن هر كشور اسلامي، چه سني باشد، چه شيعه دشمن ملت اسلامي است و اسلام مقاومت و ايستادگي در برابر متجاوزين به هر كشور اسلامي را واجب كرده است، زيرا معتقدم كه امت اسلامي و سرزمين اسلامي در يك سرزمين واحد قرار دارند كه فقها آن را "دار الاسلام" مينامند، كه حمايت و دفاع از آن بر تمامي مسلمين واجب است، و ايران بخشي از اين دارالاسلام است. ما مخالف تجاوز به همه كشورهاي جهان هستيم چه رسد به اينكه كشوري اسلامي هم باشد.
سوال: آيا شما با اين ديدگاه كه ميگويد كه برخورداري ايران از اين فنآوري، اين كشور را به خطري براي كشورهاي منطقه خليجفارس تبديل خواهد كرد، موافقيد؟
- اگر ايران خطري براي كشورهاي خليجفارس بود، رييسجمهور (آقاي) احمدينژاد نميآمد. ايشان در اجلاس اخير سران شوراي همكاري خليجفارس حضور پيدا كرده و در نهايت انسجام با رهبران كشورهاي شوراي همكاري خليجفارس در سخنراني خود پيشنهاداتي ايراد كرد، بنابراين چرا بايد اين امر (تهديد ايران) را فرض و تصور كنيم؟!
اميدوارم كه اين انرژي در خدمت همه باشد و راهي براي تفاهم بين ايران و همسايگانش ايجاد شود، زيرا نگراني از امتداد مذاهب وجود دارد و اين حقيقتي است كه نميتوان آن را انكار كرد يا ناديدهاش گرفت، اما نبايد به حد وسوسه برسيم و خطر را بيش از حد لازم بزرگنمايي كنيم، بلكه بايد با علماء و مشايخ ايران و عراق و ديگر كشورها به تفاهم برسيم و بايد اصولي در تعامل و همكاري با يكديگر داشته باشيم و حتي من اين مبادي و اصول را در كنفرانسي كه در خصوص تقريب مذاهب در قطر برگزار شد، يادآور شدم و همچنين در رسالهاي با عنوان "مباني و قواعد تقريب مذاهب و فرق اسلامي" آنها را بيان كردهام و در آن اقدامات لازم را كه بايد انجام دهيم به صراحت عنوان نمودهام، زيرا اشكال اين مسائل اين است كه ما تلاش ميكنيم آنها را از دور لمس كنيم و موارد حقيقي را در نظر نميگيريم و بهتر است با يكديگر به صراحت و با خردمندي و بدون تحريك و تعدي سخن بگوييم و بدين وسيله ميتوانيم مسائل و مشكلات خود را در سايه دائره بزرگ اسلامي حل و فصل كنيم
مشاهده موضوع بعدي مشاهده موضوع قبلي
شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد